יום שני, 9 באפריל 2012

צ'יבורקי - כיסוני בשר גרוזינים

מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח לבן 
2 ביצים 
3 כפות שמן 
1 כפית מלח 
500 מ"ל מי סודה ישר מהבקבוק


מצרכים למילית בשר:
כ-700 גרם בקר
2 בצלים קצוצים דק
מלח ופלפל לפי הטעם 
10 ענפי כוסברה קצוצים דק
כ-125 מ"ל מים


** שמן לטיגון




אופן הכנה:
בשר:
1. מחממים מחבת גדולה עם 1 כף שמן
2. מערבבים את כל החומרים יחד ומוסיפים בהדרגה את המים.
3. נותנים לבשר להתבשל על אש נמוכה עש שנהיה חום בהיר.


בצק: 
1. לשים את כל החומרים יחד עד ליצירת בצק חלק ונעים לעבודה. במידת הצורך ניתן להוסיף בהדרגה קמח.
2. נותנים לבצק "לנוח" במשך רבע שעה ואז יוצרים כדורים בגודל של פינג-פונג ונותנים מנוחה נוספת של 10 דקות.
3. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לעלים בעובי של כ0.5 ס"מ.
4. שמים כך מילית ומקפלים עם מזלג כמו בתמונה.
5. מחממים שמת במחבת גדולה.
6. מטגנים ובתאבון...








תגובה 1:

Guy אמר/ה...

מתי את מכינה את הדבר הנפלא הזה ?

זה נראה כול כך טוב !!!