היתה לי כרובית במקפיא וחשבתי מה ניתן לעשות שיהיה טעים, בריא ולא מטוגן. אז הנה משהו קליל ביותר כ-10 דקות עבודה ועוד 20-30 דקות בתנור.
מצרכים:
1 כרובית
1-2 ביצים
1 כפית שום כתוש
1 כפית פפריקה מתוקה
פלפל - מלח שולחן לפי הטעם
1 כף חומץ
לציפוי:
1 כוס פרורי לחם
3-4 כפיות קצח
2-3 כפיות שומשום
1 כפית מלח גס
שמן להברשה או תרסיס שמן
הכנה:
1. שוטפים את הכרובית ומשרים את פרחי הכרובית במים עם חומץ כ5-10 דקות.
2.בקערה טורפים ביצה עם שום, מלח שולחן, פפריקה, ופלפל. בקערה אחרת מערבבים יחד חומרים לציפוי.
3. טובלים כל פרח בביצה ואז בתערובת פרורי לחם. מסדרים טת הפרחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים שמן או ממשתמשים בתרסיס - רק התזה קלילה.
4. אופים 20-30 דקות בתנור שחומם מראש ל220 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה