יום שני, 29 באוקטובר 2012

סופגניות מבצק פיצה


זה מתכון לסופגניות קלילות, טעימות ובגלל שהן כל כך קטנות - הן פשוט ממש חמודות
זהירות הן גם ממכרות בטירוף!!!!


מצרכים:
בצק פיצה ( בערך 1/2 כמות ממתכון בצק פיצה בסיסי)
שמן לטיגון עמוק
קוביות/ מטבעות שוקולד בטעמים שאוהבים
אגוזים/ שקדים
סוכר לבן או אבקת סוכר לקישוט

הכנה:
1. חותכים את הבצק לחתיכות שוות (כ-12 עד 14 חתיכות לסופגניות קטנות).
2. משטיחים כל חתיכה ליצירת עיגול. ממלאים ב-2 מטבעות/קוביות שוקולד ו1-2 אגוזים. ניתן לשלב אגוזים שונים: שקד ואגוז לוז. אגוז מלך ופקאן ועוד ועוד.....
3. יוצרים מכל עיגול כדור. חשוב לוודא שאין חורים ובצק מהודק היטב.
4. מטגנים בשמן עמוק עד לצבע חום בהיר.
5. מספיגים את השמן העודף על מגבת נייר.
6. טובלים בסוכר לבן או אבקת סוכר למראה של הסופגניה הקלאסית.
7. מגישים ובתאבון




שוקלד לבן, אגוז לוז ושקד

שוקולד חלב וגם לו הוספתי אגוז לוז

יוצרים כדור




ככה הסופגניה שלי נראתה אחרי הביס הראשון (זאת סופגניה ממש קטנה - בסך הכל 2 ביסים)



אין תגובות: