מצרכים:
50 גרם חמאה רכה
30 גרם אבקת סוכר
100 גרם קמח לבן
הכנה:
1. מקציפים את החמאה ומוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר (מומלץ לסנן את אבקת הסוכר).
כאשר כל אבקת הסוכר התערבבה היטב בחמאה, מתחילים להוסיף את הקמח כל פעם רק כף.
2. את הבצק המוכן, מרדדים בין שני חתיכות ניילון נצמד או נייר אפייה.
3. את הבצק המרודד מעבירים למקרר לשעה.
4. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
5. בעזרת חותכני עוגיות, קורצים צורות.
6. אופים 10-12 דקות על מגש מרופד בנייר אפייה עד לצבע זהוב.
7. מצממים ומגישים.
![]() |
מימין: תוצאה "קצת" שחומה מידי. משמאל: התוצאה המושלמת. |
![]() |
23.04.2013 היתי חייבת להשוויץ בחותכנים המגניבים והחדשים שלי. בצק עוגיות קל, קצת צבע מאכל והתוצאה: עוגיות מגניבות ביותר |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה