יום חמישי, 13 בדצמבר 2012

עוגיות צ'אדר ואמנטל


מצרכים:
1 כוס קמח לבן
1 כוס פצפוצי אורז בטעם טבעי, ברנפלס (לא מתוק) או קורנפלקס (לא מתוק)
1 ביצה טרופה
100 גרם חמאה
150 גרם צ'אדר
100 גרם אמנטל

הכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
1. במעבד מזון מרסקים יחד את החמאה  והקמח.
2. מוסיפים את הגבינה ומעבדים עד לקבלת תערובת חולית.
3. מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצה ואת פצפוצי האורז, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד (30 שניות ערבוב בערך).
4. יוצרים כדורים קטנים, ושטיחים אותם. מסדרים עד נייר אפייה במרווח של 2 ס"מ בין העוגיות.
5. אופים 16-18 דקות.
6. מצננים ומאחסנים בכלי אטום (אם עוד ישארו עוגיות).








אין תגובות: