יום ראשון, 2 בדצמבר 2012

מאפה בצק עלים, תרד וגבינות



זה אחד המתכונים הפשוטים שיש- אפייה בממש כלום מאמץ.

מצרכים:
1 ק"ג בצק עלים קנוי מופשר לילה במקרר (כמובן שמשקיענים יכולים להכין בצק עלים לבד )
1 ק"ג תרד שטוף
1 חבילת כוסברה
300 גרם גבינות שאוהבים (בולגרית, סולגוני, מוצרלה וכו')
1 ביצה
מלח לפי הטעם

* ביצה להברשה

הכנה:
1. במעבד מזון קוצצים יחד את התרד, הכוסברה והגבינות.
2. מוסיפים לתערובת את הביצה והמלח ומערבבים.
3. פורסים את הבצק למלבנית בגודל תבנית אפייה.
4. מורחים את תערובת התרד על הבצק, ומגלגלים רולדות. כל רולדה מורחים בביצה.
5. אופים כשעה בתנור שחום מראש ל-180 מעלות.
* בודקים אם המאפה מוכן כאשר גם התחתית שחומה.
6. מצצנים קצת לפני שפורסים.

אין תגובות: