מרכיבים:
1/2 1 כוסות קמח שקדים או שקדים טחונים בבית
50 גרם חמאה מומסת
3 כפות סוכר לא מעובד (לדוגמא סוכר דקלים)
הכנה:
1. ממיסים את החמאה ונותנים לה טיפה להצטנן.
2. קוצצים את סוכר הדקלים ומערבבים יחד עם השקדים.
3. מוסיפים את החמאה לתערובת השקדים. מערבבים היטב עד שנוצר בצק אחיד.
4. מעבירים לתבנית, מבדקים את הבצק לדפנות התבנית.
5. אופים 8-10 דקות ב-180 מעלות או ממלאים במילית שאוהבים ואופים לפי ההוראות.
6. מצננים ומגישים.
1/2 1 כוסות קמח שקדים או שקדים טחונים בבית
50 גרם חמאה מומסת
3 כפות סוכר לא מעובד (לדוגמא סוכר דקלים)
הכנה:
1. ממיסים את החמאה ונותנים לה טיפה להצטנן.
2. קוצצים את סוכר הדקלים ומערבבים יחד עם השקדים.
3. מוסיפים את החמאה לתערובת השקדים. מערבבים היטב עד שנוצר בצק אחיד.
4. מעבירים לתבנית, מבדקים את הבצק לדפנות התבנית.
5. אופים 8-10 דקות ב-180 מעלות או ממלאים במילית שאוהבים ואופים לפי ההוראות.
6. מצננים ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה