![]() |
מקור: http://www.gygi.com/shop/index.php/ohg-chart-gluten-free-conversion-chart.html |
יש המון מתכוני אפיה נהדרים שניתן להמיר בקלות קמח רגיל בקמח ללא גלוטן, כל מה שצריך זה לדעת את יחס ההמרה הנכון.
הנה מה שצריך:
קמח אורז לבן
קורנפלור תפוחי אדמה
קורנפלור טפיוקה
xanthan gum*
*גומי טבעי מסיס במים המופק מסוכר תירס ומשמש כחומר מייצב ומעבה באוכל
לדוגמא:
1 כוס קמח לבן ניתן להמיר בשילוב הבא: 1/3 כוס קמח אורז לבן+ 2 כפות קורנפלור תפו"א + 1 כף קורנפלור טפיוקה + 1/4 כף גומי קסנטאן (XANTHAN GUM).
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה