יום שלישי, 25 בספטמבר 2012

טארט בצק עלים עם גבינה פטריות


מצרכים:
1 כמות בצק עלים
60 גרם חמאה
2 בצלים בינוניים
500 גרם פטריות
3/4 כוס שמנת מתוקה 15% שומן
50 גרם גבינה מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה:
1. מחממים את התנור ל180 מעלות.
2. מרדדים את הבצק ומסדרים בתבנית משומנת ומקומחת. אופים את הקלתית כ-20 דקות.
3. במחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ופטריות ומטגנים כ-5 דקות  עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל ומבשלים עוד כ-5 דקות נוספות. סוגרים את האש ונותנים להתקרר.
4. מעבירים את התערובת לקלתית, זורים את הגבינה.
5. ממש לפני ההגשה מניחים את הטארט מתחת לגריל למשך 5 דקות, עד שהגבינה נמסה.
6. מגישים...

* אני הוספתי שוליים לטארט שלי משאריות הבצק אבל אפשר לאפות בלי תוספת השוליים


אין תגובות: