חומרים:
160 גרם חמאה רכה
500 גרם אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
3 כפות חלב או שמנת מתוקה (מומלץ!!!)
הכנה:
1. מנפים את אבקת הסוכר, חשוב שתהיה ללא גושים.
2. בקערת מיקסר חשמלי מקציפים את החמאה ומוסיפים את אבקת הסוכר כשהחמאה קרמית. מוסיפים את תמצית הווניל ומעבדים עד שכל החומרים התערבבות היטב. מוסיפים את החלב, כל פעם רק כף אחת וממשיכים להקיף עוד כמה דקות עד שהתערובת רכה ואוורירית.
3. ניתן להוסיף צבעי מאכל למי שמעוניין בקרם צבעוני.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה