החלטתי להכין רביולי בטטה היום, ובשביל רביולי צריך בצק. אני הכנתי מנה כפולה ע"מ גם להקפיא חלק מהרביולי וגם להכין דפי לזניה.
הנה מתכון למנה אחת של בצק בסיסי רגיל היכול לשמש להכנת רוב סוגי הפסטה.
300 גרם קמח לבן
3 ביצים L (סה"כ 180 גרם)
30 מ"ל שמן זית
1/8 כפית מלח
הכנה:
1. מנפים יחד את הקמח והמלח לקערה גדולה.
2. מקציפים קלות את הביתה יחד עם שמן הזית.
3. את תערובת הביצים מוסיפים אל תוך הקמח ומתחילים ללוש (ביד או במיקסר). לשים כ-6-7 דקות.
4. מכדררים את הבצק ומעברים לשקית ניילון לחצי שעה, אין צורך לסגור את השקית.
5. מרדדים על משטח מקומח היטב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה